- DUALNO obrazovanje je veoma važno za sve mlade ljude, da što pre počnu da rade, a ne da sede u kući roditelja do 40. godine i čuvaju se. Svako treba da doprinese svojoj zemlji - rekao je danas Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Uroš

31.12.2020. 11:03

Ključno pitanje investitora pre pokretanja investicije bilo gde jeste pre svega pristupna saobraćajna infrastruktura, ali i stabilno i povoljno energetsko snabdevanje te zone, tj. mogućnost priključka na gas! Zato, Srbija ozbiljno radi na poboljšanju ovih uslova!

Milan

31.12.2020. 11:09

Sutra je istorijski dan za Srbiju.U rad će biti pušten gas kroz Balkanski tok na ponos svih nas,kvalitetan gas po pristupačnoj ceni!Nemerljiv će značaj imati u pogledu energetske efikasnosti i doprineće očuvanju životne sredine!

Mily

31.12.2020. 16:27

Gasovod ce nam ucvrstiti ekonomsko- privrednu strukturu i ucinice nas primamljivim za strane ulagace, koji ce nasom odgovornoscu i ozbiljnoscu uvideti da saradnja sa nama donosi dugorocan profit i sigurne sanse za uspeh!

Ivana

31.12.2020. 19:49

Ovo je najlepša vest do sada.Hvala predsedniku Vučiću koji će zasta učiniti sve da pokrene naše fabrike, industriua, da privuče strane investicije otvori novih radnih mesta. Narod vam je predsedniče beskrajno zahvalan. Trebalo bi vas predložiti za doživotnog predsednika.