OD početka jula, kada je najavljeno da kreće akcija jeftinijeg uvođenja gasa u domaćinstava, prijavilo se 25.000 građana, ali nadležni još uvek ne znaju kada će obećano početi da se realizuje.

misko

29.08.2020. 14:23

I sta sad? Niko ne bi trebao da se prikljuci dok ne spuste cene. Kao lokalne samouprave rade za narod. Malo sutra, rade za sebe i svoje dzepove. Debelo narod placa prikljucak od cega se rade i gasovodi i na kraju covek nije vlasnik neka toplana ili gasno drustvo. Prikljucak kao racun za dve grejne sezone. Pa ko tu nije normalan. I kao otplata na kredit kao da ljudi nisu dovoljno u kreditima

Leštanac

29.08.2020. 14:58

Nerazumem zašto se lokalna samouprava ugradjuje u cenu priključka na gas? Priključak na električnu struju ili vodovod i kanalizaciju, lokalna samouprava nema veze sa time. Prema tome tako treba da bude i sa gasom. Priključak plaćamo onom ko je gas doveo u našu sredinu, a sa dovodjem gasa na teritoriju neke lokalne samouprave , lokalna vlast nema veze. Prema tome predlažem Srbijagasu da nas priključuje na gas po svom cenovniku. I tačka.

milovan

29.08.2020. 23:26

Ma ja hteo da platim i punu cenu.Ali u Smederevu kaze nemoze. A nemoze zato sto zivim u zgradi na dva sprata.U ulazu ima 9 stanova. I oni kazu da trebamo svi da uvedemo gas ili nitko. Pa tko je tu lud.A gas prolazi pored zgrade. Stace ona mreza ako nemoze. Ali Srbija je to.

PERAAS

31.08.2020. 12:55

@milovan - BRATE MILOVANE.... NAUCI MALO GRAMATIKU SRPSKOG JEZIKA.... JEDNA PROFESORKA SRPSKOG JEZIKA JE DALA OGLAS DA RAZDVAJA NEZNAM PO KUCAMA....VIDI S NJOM AKO SI PRESTAR ZA OSNOVNU SKOLUU.....

Kiza

30.08.2020. 00:15

А због чега се уопште плаћа прикључак?! Шта потрошач добије за те паре. Ем им скупо плаћаш гас и тиме у ствари ти њима чиниш услугу, ем ти то још и наплате! Земљо Србијо, опамети се! Треба да буду срећни што људи хоће да купе гас, а не још и да их уцењују! Замисли кад би самопослуге почеле да наплаћују улазак у продавницу јер су ти омогућили да купиш њихову робу?! Само кажем...

Sinisa

30.08.2020. 14:47

Nije tacno...proslog novembra sam uveo grejanje na gas,vecina taksi su republicke,jedina opstinska je direkcija za izgradnju.Ko ne veruje mogu dokumentovati.Npr EPS_ova taksa je bila najskuplja I iznosila je 30150rsd.Pozdrav...iz Paracina.

Ivan Zgrozeni

30.08.2020. 15:37

Postoji jeftinije, pravednije resenje koje se primenjuje u realnom svetu. Srbijagas da izgradi prikljucke o svom trosku. Zasto bi gradjani trebali da grade infrastrukturu prebogate kompanije? Smrt komunizmu - Sloboda narodu! Naravno, pod uslovom da zele da prodaju gas potrosacima.