"TELEKOM Srbija" pripremio je odluku o izdavanju korporativnih obveznica, čija će nominalna vrednost biti 23,5 milijardi dinara, a ovaj dokument, koji je objavljen na sajtu kompanije biće ponuđen na usvajanje na vanrednoj sednici Skupštine zakazanoj za 15. septembar.

veselnik

25.08.2020. 22:17

Neka im Kesic vrati one "pozajmljene" pare za kupovinu medija, pa nece trebati obveznice, cak ce imati mnogo vise za razvoj, posle vracanja svih dugova.

Neca

26.08.2020. 08:10

Telekom ocigledno da nije bio u stanju da isfinansira sve svoje projekte cim izdaje obveznice. O kakvom profitu su oni govorili prethodnih dana kada je ocigledno da ga skoro nece biti. I sta ce biti ako kasnije ne bude bio u stanju da vrati svoje obaveze? Otici ce u bescenje. I pored silnih dugova jos uvek nije u koraku sa konkurencijom a kamoli lider.

dela govore daleko vise od supljih reci

26.08.2020. 15:51

Toliko o "fantastičnim prihodima, vrhunskom menadžmentu i odličnom vođenju Vlade državnim resursom" zvanim Telekom. Gde su dividende akcionarima, već drugu godinu za redom gospodo , ako "vrhunski poslujete" a onda odjedom otvoreno tražite obevznicama "zelenaške pozajmice" za likvidnost? Šta nam to tačno govori, ko laže građane i akcionare zadnjih meseci (i godina)?

raca

27.08.2020. 07:14

Povedite malo više računa o svim vašim korisnicima,ne malo nego mnogo više,povedite računa o onima kojima pružate usluge pa neće narod bežati od vaas