POSVEĆENOST KOJA TRAJE: Kompanija Imlek tradicionalno donacijama obeležila Svetski dan deteta

Promo

20. 11. 2023. u 15:53

Povodom Svetskog dana deteta, vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda, kompanija Imlek, tradicionalno je obradovala veliki broj mališana iz ustanova za decu bez roditeljskog staranja.

ПОСВЕЋЕНОСТ КОЈА ТРАЈЕ: Компанија Имлек традиционално донацијама обележила Светски дан детета

Foto: Nemanja Potkonja

Imlek je Moja Kravica čokoladno mleko donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu, Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo i Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ Subotica.

Foto: Nemanja Potkonja

Društveno odgovorno poslovanje ključna je misija kompanije Imlek, čemu svedoče tradicionalni projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama koristeći svaku priliku da ukaže pomoć i podršku i izmami osmehe najmlađim članovima zajednice. Kompanija, kontinuirano obeležava važne datume koji u fokus stavljaju decu.

„Svetski dan deteta jedan je praznik kojioslikava strateško opredeljenje kompanije Imlek, koje se ogleda u kontinuiranom pružanju pomoći najmlađima. Ovaj datum je idealna prilika i da se podsetimo ko su najvažniji članovi svakog društva, kao i da se skrene pažnja javnosti na aktuelne probleme sa kojima se deca suočavaju. ovim potezom želimo da motivišemo i druge da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Foto: Nemanja Potkonja

Svetski dan deteta prvi put je ustanovljen 1954. godine i obeležava se 20. novembra svake godine sa ciljem promocije međunarodnog zajedništva, i širenja svesti o važnosti napora koji se ulažu u dobrobit dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DOBILI BATINE PA ZAPUCALI: Hicima usmrtili bivšeg vaterpolistu jer ih je, braneći mlađeg brata, na pumpi posložio kao pazl