U JULU PRVA DEONICA PUTA NIŠ–MERDARE: Tako se povezujemo sa lukom Drač

S. B.

05. 07. 2023. u 12:04

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je da će u julu biti otvorena prva deonice auto-puta Niš–Merdare koji je, kako je rekao, veoma važan jer će nas povezati sa lukom Drač.

У ЈУЛУ ПРВА ДЕОНИЦА ПУТА НИШ–МЕРДАРЕ: Тако се повезујемо са луком Драч

Foto: Ministarstvo

Vesić je, gostujući na televiziji Prva, naveo da će u oktobru biti otvoren auto-put Ruma–Šabac, a da će do kraja oktobra biti završeno i novih deset kilometara na Moravskom koridoru, čime će čitav Kruševac biti povezan sa auto-putem.

Podsetio je da je nedavno otvorena obilaznica oko Beograda, do Bubanj Potoka, a kometarišući blokadu te saobraćajnice naveo je da Srbija takvim blokadama ostaje uskraćena za oko dva vrtića jer je otprilike tolika vrednost štete nastale samo na naplati putarine.

Vesić je rekao da ne može da razume da neko svoje političke ciljeve želi da ostvari tako što će da maltretira druge građane.

-  Jednog dana, kada se bude pričalo o vremenu u kome je predsednik Vučić vodio Srbiju, jedna od najvažnijih stvari koja će se pominjati da je uradio je sigurno izgradnja infrastrukture jer se nikada u našoj zemlji nije gradilo ovoliko infrastrukture koliko se gradi sada - zaključio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)