VLASNICI vozila ne treba da brinu da će im od 5. jula novi propisi otežati prolazak tehničkog pregleda. Kako "Novosti" saznaju, sporne odredbe, najverovatnije, neće početi da se primenjuju od tog dana. Kada i u kojoj formi će planirane novine zaživeti znaće se kada Radna grupa Ministarstva saobraćaja završi svoj posao, što će očekuje uskoro.

Komentari (6)

Mirko

03.06.2023. 07:55

Mlaćenje prazne slame. Nema veze ako auto ne koči dobro,može da prođe tehnički,ali ako nema zadnji brisač,onda ne može. Pa da li je za bezbednost vožnje bitniji zadnji brisač ili kočnice?

Savo

03.06.2023. 22:09

Ko zagađuje svet? Motorna vozila? U redu ali uporedimo ta zagađenja sa zagađenjima koja prave nuklearne probe, od drugog svetskog rata na ovamo, zatim Černobilsku katastrofu, bombardovanje Srbije 1999 g. i sada ovaj rat u Ukrajini. Ko je više zagadio ovaj svet? Motorna vozila ili nuklearne eksplozije na razne načine? Siguran sam da nuklearne eksplozije ne zadovoljavaju norme "euro6" i slično i niko se ne buni, ne sprečava. Prema tome ne zmajavajte nas sa zagađenjima motornih vozila.