VUČIĆ: EPS je važno pitanje, ali kao i u svemu drugom, kada hoćemo da menjamo stvari otpori su svuda

Novosti online

01. 04. 2023. u 12:08

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić se tokom obraćanja na otvaranju deonice auto-puta "Miloš Veliki" dotakao i promena u Elektroprivredi Srbije.

ВУЧИЋ: ЕПС је важно питање, али као и у свему другом, када хоћемо да мењамо ствари отпори су свуда

Foto: Tanjug

- Što se EPS-a tiče, važno je to pitanje, ali to je kao i u svemu drugom, kao i u državi kada hoćemo da menjamo stvari otpori su svuda, na svakom mestu, štrajkovi na svakom koraku, svuda sve ide teško, svi hoće da sačuvaju svoje privilegije, svi hoće da nastave da lepo žive, ako je moguće da se radi manje. Šta mislite koliko je Drobnjaku teško da ima nad glavom Sinišu Malog svaki dan. I ne sanjate koliko mu je teško, ali mora da ima, u protivnom nikada ne bismo imali pare za puteve - pojasnio je predsednik Vučić.

Dodaje i to da su iz najbolje namere pozvali svetske stručnjake da pomognu po ovom pitanju.

- Zato smo mi pozvali one koji to znaju najbolje u svetu da nam po tom pitanju pomognu. Da li će da bude bezbroj otpora? Onih trikova najbednijih i najjadnijih - "a dovodiš nam Norvežane, nema Srba pametnih". I onda, šta na to da kažete. A što dovodiš Kampaca? To ti se sviđa ovo ti se ne sviđa. A što si doveo celu petorku Partizana? Pa to ti se sviđa ovo ti se ne sviđa. To je Srbija, ta borba protiv privilegija će uvek biti teška, uvek za političare najveća, za one ljude koji se obraćaju naorodu - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili