VUČIĆ NA MESTU GDE ĆE NIĆI NAJDUŽI TUNEL U SRBIJI Obišao radove na Fruškogorskom koridoru - oduševio ga Žuća, maskota gradilišta (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2023. u 10:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji Fruškogorskog koridora, koji spaja Novi Sad i Rumu u dužini od 45 kilometara.

ВУЧИЋ НА МЕСТУ ГДЕ ЋЕ НИЋИ НАЈДУЖИ ТУНЕЛ У СРБИЈИ Обишао радове на Фрушкогорском коридору - одушевио га Жућа, маскота градилишта (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Baš na ovom mestu izgradićemo najduži tunel u Srbiji od 3,5 km. Napornim radom i posvećenošću uspećemo da spasemo Srbiju od recesije i velike krize. Verujem u Srbiju, verujem u rad. Srećna i uspešna Nova godina - napisao je predsednik na zvaničnom Instagram nalogu.

Predsednik je pokazao i čuvara i maskotu gradilišta, psa Žuću, koji radnicima pravi društvo.

- Imali smo sreću da naiđemo na Žuću, ovog divnog psa. Kažu da na svakom gradilištu se pojavi neki pas - rekao je Vučić.
 
Predsednik je istakao da Srbija mora još više da radi i da se razvija, kako bi se održao tempo napretka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (117)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove