PUTIN SAOPŠTIO VAŽNU ODLUKU: "Naftu nećemo prodati zemljama koje su ograničile cenu"

Novosti online

09. 12. 2022. u 15:14

RUSKI predsednik Vladimir Putin kaže da Rusija neće prodavati naftu zemljama koje ograničavaju cenu.

ПУТИН САОПШТИО ВАЖНУ ОДЛУКУ: Нафту нећемо продати земљама које су ограничиле цену

Foto: Tanjug

 - Rusija neće prodavati naftu neprijateljskim zemljama koje su joj postavile gornju granicu cena - izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

 - Što se tiče naše reakcije, onda, kao što sam već rekao, mi jednostavno nećemo prodati onim zemljama koje donose takve odluke - rekao je Putin na konferenciji za novinare posle posete Kirgistanu.

Posetimo, 5. decembra stupile su na snagu sankcije Zapada za naftu: Evropska unija je prestala da prihvata rusku naftu koja se transportuje morem, a zemlje G7, Australija i EU uvele su ograničenje cene za pomorski transport od 60 dolara po barelu, što je skuplje za transport.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024