VELIKO UPOZORENJE ZAPADU: Evropa će od ove godine živeti bez ruske nafte

Novosti online

03. 12. 2022. u 13:59 >> 06:15

EVROPA će od ove godine živeti bez ruske nafte, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri međunarodnim organizacijama u Beču Mihail Uljanov.

ВEЛИКО УПОЗОРЕЊЕ ЗАПАДУ: Европа ће од ове године живети без руске нафте

Foto Shutterstock

 - Moskva je već saopštila da neće isporučivati naftu zemljama koje podržavaju antitržišna ograničenja cena - napisao je on na Tviteru.

Po tom pitanju oglasio se i zamenik Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev koji je ironično prokomentarisao odluku zapadnih zemalja da uvedu gornju granicu na cenu ruske nafte u iznosu od 60 dolara za barel objavivši sliku Džeka Niklsona iz čuvenog filma Stenlija Kjubrika „Isijavanje“.

Naime, Medvedev je na slici napisao: „Konačno smo doneli odluku o gornjoj granici cene ruske nafte...“.

Podsetimo, zemlje G7 i Australija postigle su konsenzus o uvođenju granične cene ruske nafte od 60 dolara po barelu, a ograničenje će stupiti na snagu 5. decembra ili „ubrzo nakon toga“.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!