MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović upozorio je sve one koji uništavaju infrastrukturu brze pruge do Novog Sada, i imaju nameru da oštete brzi voz "Soko", da im preti kazna do osam godina zatvora.

Komentari (8)

Perce

09.06.2022. 14:27

Jako,jako ruzno i neodgovorno ponasanje pojedinaca. Lici vise na naruceno i placeno nedelo nekoga ko mrzi sve dobro u Srbiji. Normalan covek je srecan da mu drzava napreduje. Budala nije. Mora da iskaze svoju ludost na bilo koji nacin. Sto se tice kazne, treba je uvesti za svako namerno skrnavljenje licne i drustvene svojine, a ne samo za voz SOKO. Mnogo je bahatog i bezobraznog ponasanja ljudi u Srbiji. Treba im konacno stati na rep.

posmatrac iz daleka

09.06.2022. 15:06

Kiliko godina dobija ovaj koji je "kamenovao" voz???? Dajt enjemu samo 4 godime ali u sezoni da bere maline i kupine u Arilju i okoline. A posle i sljivs u okolini Cacka, kako bi zaradio za smestaj , hranu i odecu u Padinskoj Skeli ili u Pozarevcu, ili u Sremskoj Mitrovici.

Zoran

09.06.2022. 15:10

Može kazna, ali radna! Fale berači malina, eto ih i to samo rad, hrana i spavanje, proizvođači plate rad bandita državi i eto još jedan prihod za reparaciju državne imovine!

Desimir

09.06.2022. 17:25

Desimir zasto to neko radi lepota ponos SRB soko praviti stetu zeleznici Srbije ako su bolesni psihicki treba ih leciti u posebnim ustanovama zatvor zar olos da nam zagorcava zivot steta sto nema goli otok i smrtne kazne