PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula fon der Lajen upozorila je danas da se svet suočava sa "kombinacijom više kriza" i da milioni ljudi širom sveta neće biti u mogućnosti da priušte osnovne potrebe, uključujući i 275 miliona onih koji će biti u riziku od gladi.

Rade

08.06.2022. 17:52

Ovo je mnogo glupo i mnogo smesno. Kome se ova osoba obraca? Svetu? Kom svetu kada su svet za nju i sve ostale zapadne licnosti svet E. U. U. K. USA i Australija. Kom svetu se ova osoba obraca? Njen svet vodi ratove non-stop. Pa sad ima nesto i da kaze!!!

Esa

08.06.2022. 17:57

U Davosu ste mogli da pritisnete bogate da nagomilano bogatstvo smanje i nahrane gladne ili otpišu dugove. Nego ispalo gde ste bili, nigde, sta ste radili ništa. Mesto toga slušamo predvidjanja katastrofe, a umesto Proke Pronalazača slušamo Žalosnu Sovu. Kasno palite, jer da ste hteli, sada ste mogli da budete junaci i spasite i sebe i siromašne. Ali ne gledate dalje od birokratskih ciljeva. Uljuljkujete se da neće vas da pogodi kriza ali niko nece biti izuzet kada gladni krenu.

Dragan

08.06.2022. 18:30

Ovi tzv. lideri zaista misle da smo glupi, I da nemamo nimalo mozga u glavi. Za sve sto se desava u ovom uvrnutom svetu, s ve ste lepo rezirali da dodje do ovakve situacije. Lepo vas je Svab obucio sta da radite kako bi ispunili Veliki Reset.