INVESTICIJE U UNAPREĐENJE DISTRIBUTIVNE MREŽE

Promo

29. 12. 2021. u 08:00

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije, u prvoj godini postojanja kao zasebna kompanija, realizovala je značajne investicije u unapređenje postojeće distributivne mreže.

ИНВЕСТИЦИЈЕ У УНАПРЕЂЕЊЕ ДИСТРИБУТИВНЕ МРЕЖЕ

Foto: EDB

To su investicije koje treba da obezbede sigurnost napajanja i mogućnost priključenja novih korisnika na postojećem konzumu, kao što su nove trafo stanice TS 110 kV u Tutinu, Aranđelovcu, Nišu (Niš 6), Petrovcu na Mlavi, Požarevcu, Pančevu, Kaću i Beogradu (Autokomanda, Savski amfiteatar i Beograd na vodi), kao i nove trafo stanice TS 35 kV Zlatibor 1 i Lazarevac 4, izjavio je direktor Direkcije za planiranje i investicije Elektrodistribucije Srbije Predrag Matić.

On je naglasio značaj i rekonstrukcije postojećih trafo stanica u Novom Pazaru, Zrenjaninu, Inđiji, Staroj Pazovi, Koceljevi, Šapcu, Beogradu (Beograd 6, Beograd 9 i Beograd 10).

Elektrodistribucija Srbije dala je i svoj veliki doprinos borbi protiv pandemije korona virusa. Naime, Elektrodistribucija Srbije je bila aktivno angažovana i u realizaciji značajnih novih bolničkih kapaciteta – pre svega prilikom priključenja na mrežu tri nove Kovid bolnice – u Batajnici, Kruševcu i Novom Sadu, a angažovana je i u realizaciji projekta izgradnje fabrike vakcina u našoj zemlji, istakao je Matić i dodao da su veoma značajni i projekti izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti i njihovo priključenje na mrežu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

04. 10. 2022. u 17:08

Komentari (0)

TRAGIČNE SUDBINE STALJINOVE DECE: NJegov komentar posle sinovljevog neuspelog samoubistva je JEZIV, ćerkin život strogo kontrolisao