BEZ VOZOVA OD NIŠA DO BRESTOVCA: Počela rekonstrukcija pruge

Novosti online

19. 10. 2021. u 17:49

Zbog radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Niš - Brestovac od juče je potpuno obustavljen putnički železnički saobraćaj na toj deonici.

БЕЗ ВОЗОВА ОД НИША ДО БРЕСТОВЦА: Почела реконструкција пруге

Foto Opštinska uprava

To znači da više ne saobraćaju putnički vozovi na relacijama Niš - Preševo - Niš, Niš - Leskovac - Niš i Niš - Prokuplje - Niš.

Između Niša i Leskovca otkazana su tri para vozova, a između Niša i Preševa i Niša i Prokuplja po dva para putničkih vozova, što je ukupno 14 vozova u putničkom železničkom saobraćaju na ovoj pruzi.

Radovi na rekonstrukciji pruge Niš - Brestovac će se odvijati u uslovima povremenih obustava železničkog saobraćaja, po dinamici 36/36 sati. To znači da će se radovi odvijati u terminima planiranih zatvora koloseka, koji će trajati od ponedeljka u 7.00 sati do utorka do 19.00 sati i od četvrtka u 7.00 sati do petka do 19.00 sati.

Istovremenom, u periodima kada pruga nije zatvorena za saobraćaj njome će redovno saobraćati teretni vozovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)