OVO JE NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U SRBIJI: Briga o zaposlenima i humanost uvek na prvom mestu

Promo

01. 04. 2021. u 12:00

Kompanija Meridian, poznata kao lider u igrama na sreću u zemlji i regionu, ove godine slavi 20 godina postojanja i uspešnog poslovanja.

ОВО ЈЕ НАЈПОЖЕЉНИЈИ ПОСЛОДАВАЦ У СРБИЈИ: Брига о запосленима и хуманост увек на првом месту

Foto: Piksabej/printskrin

Kompanija Meridian, poznata kao lider u igrama na sreću u zemlji i regionu, ove godine slavi 20 godina postojanja i uspešnog poslovanja.

Ovo je priča o tržišnoj dominaciji domaćeg brenda koji sa velikim uspehom Srbiju predstavlja na 30 tržišta Evrope i sveta.

Najveći humanitarac na celom Balkanu

Već godinu dana zaposleni u kompaniji Meridian svakodnevno obilaze čitavu Srbiju, ali i region i pomažu sugrađanima u nevolji – pre svega lekarima i medicinskim sestrama, ali i udruženjima građana, kulturnim ustanovama, amaterskim sportskim savezima i klubovima, darovitim studentima.

U narednom periodu sledi još veći broj projekata iz oblasti društvene odgovornosti, kao i početak rada humanitarne fondacije “Od srca sa ljubavlju”.

Projekat „Moj prvi posao“

Kompanija Meridian je već od prvog naleta krize posebnu brigu vodila o dobrobiti zaposlenih. Usred velike krize 2020, Meridian za celih 30% povećava broj novozaposlenih u Srbiji u odnosu na posmatrani period 2019. Angažovani su domaći mladi stručnjaci, najčešće svršeni studenti, koji razvijaju globalno najkonkurentnija rešenja u oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video i slot igara, digitalnog marketinga.

Sa velikim zadovoljstvom Meridian najavljuje i novi projekat “Moj prvi posao” gde će, u saradnji sa domaćim visokoškolskim ustanovama, ponuditi zaposlenje najboljim svršenim studentima.

Ubedljivo najveća ponuda u regionu

Samo od početka pandemije, Meridian je uspešno lansirao čak 20 novih proizvoda, čime je “cementiran” liderski status kompanije u pogledu ponude dostupne igračima – reč je o ubedljivo najvećem broju mečeva i kvota za standardno i uživo klađenje, na sportske, ali i kulturne i političke događaje u Srbiji, regionu i svetu. Osim novih igara, predstoje i ozbiljne investicije u unapređenje loyalty sistema i bonusa.

Uvek uz svoju zajednicu - kompanija Meridian.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!