POD velikim smo stresom i traumom. Deca od petka po podne gotovo da ne jedu niti spavaju. Ne znam zašto se sve ovo ovako dogodilo.

Komentari (4)

Miliana

22.03.2021. 13:13

Ova baka decja nije toliko stara, jes da je invalid, ali ako joj se pomogne, ona moze da funkcionise i bude sa decom. Uostalom, decu ne treba odvajat od njihove Babe koju oni vole i zele da budu sa njom. Socijalni radnici se poneli vrlo nepristojno, cak drsko i neprofesionalno prema ovoj deci.

buki

22.03.2021. 13:43

Kako radnik centra za socijalni rad može istovremeno da bude i staratelj, pa makar i privremen?!? Najmanje 60.000 dinara mesečno u njen džep, pa zavar je koliko god da potraje! Čast izuzecima, ali ova naša socijalna služba je očigledan nastavak rada bejbi mafije koja nam već 70 godina krade decu i čiji se akteri i danas mogu videti rame uz rame sa gradonačelnikom. Strah me da živim u takvoj državi.

Slobodan

26.03.2021. 07:55

Razumem da se deca uzmu da bi se spasila od maltretiranja nekog, ali da se uzmu zato sto je baka finansijski nemocna to nikada necu shvatiti! Pa valjda je ljudski pomoci zeni da ih izvede na put, taj CSR nesretni se nije setio da im da bar 50000 mesecno da mogu da zive, nego da ih otme razdvoji i unesreci.. Ako nasa drzava tako vidi resenje, onda je jasno da se protiv toga moramo boriti...