OČIŠĆEN SNEG: Pravac Brzeće - Kopaonik ponovo prohodan

Tanjug

29. 01. 2021. u 13:49

SAOBRAĆAJ na putnom pravcu Brzeća-Kopaonik normalizovan je oko 11 časova, nakon što je preduzeće Kruševac put uspelo da očisti snežne nanose na toj deonici puta od Brusa ka našem najznačajnijem zimskom centru, izjavio je šef Zimske službe Puteva Srbije Zoran Stoisavljević.

ОЧИШЋЕН СНЕГ: Правац Брзеће - Копаоник поново проходан

Saobraćaj u Prijepolju usporen zbog snežnog pokrivača / Foto A. Rovčanin

On je dodao da su ekipe Kruševac puta ka Kopaoniku u stalnom dežurstvu, ali da zbog snažnog vetra koji je juče i danas nanosio velike količine snega na tom pravcu nisu mogle da kolovoz održe čistim.

Nakon što je vetar oslabio mehanizacija je uspela da probije smetove.

Put ka zimskom centru Brzeća je čist i suv, a prohodni su i svi pravci ka okolnim selima, uključujući i ona na većoj nadmosrskoj visini, izjavio je zamenik predsednika Opštine Brus Ivan Đokić tokom obilaska tog dela opštine.

On je ranije danas rekao da je zbog snažnog vetra i mraza povremeno nestajala struja u naseljima na delu Kopaonika ka administrativnoj liniji ka Kosovu i Metohiji i dodao kako su ekipe EPS-a te probleme blagovremeno otklanjale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu