TAKMIČARKA "POTERE" ODUŠEVILA CELU SRBIJU: Evo zašto su i tragač i publika ostali bez teksta kada je ušla u studio (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2020. u 17:31

MILICA Marković je u osmom mesecu trudnoće požurila da osvoji 350.000 dinara.

ТАКМИЧАРКА ПОТЕРЕ ОДУШЕВИЛА ЦЕЛУ СРБИЈУ: Ево зашто су и трагач и публика остали без текста када је ушла у студио (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ona i njen kolega pobedili su takoreći nepobedivog Tragača. Ne priprema se posebno za učešće u kvizovima već konstantno radi na znanju, ali veruje da je za pobedu potrebno i malo sreće.

Poodmakla trudnoća nije bila prepreka za Milicu Marković da dođe u kviz Potera i takmiči se. I odnese nagradu od 350.000 dinara.

- Nekako sam se radovala pošto zbog korone se nismo družili, nismo izlazili. To mi je bio i izlazak i druženje, a i prilika da malo testiram znanje i u tom stanju - rekla je Milica gostujući u Beogradskoj hronici.

Na snimanju kviza, Milici ništa nije bilo teško, a čak je „preko veze“, to jest zbog trudnoće dobila raniji termin za snimanje nego što je to bilo planirano.

Podjednako veliko uzbuđenje vladalo je i kada je kod kuće gledala kviz: „Tog dana na snimanju ja sam bila pod adrenalinom. Nisam bila ni srećna ni svesna da smo mi pobedili.“

Milica Marković pobednica je i našeg najpopularnijeg kviza „Slagalica“. Ipak, kaže da se ne priprema posebno za takmičenja i da ne prikuplja podatke i činjenice uoči odlaska u emisiju.

- Moja priprema je to svakodnevno sakupljanje znanja, dosta čitam, mada sam se u poslednje vreme tu ulenjila, čak sam mislila da kada budem trudna da ću imati vremena, ali bila sam lenja - objašnjava Milica i ističe da voli da geografiju, istoriju i umetnost uči praktično – kroz putovanja. 

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)