EPIDEMIOLOG i član kriznog štaba Branislav Tiodorović složio se sa Predragom Konom da je je prokuženost stanovništva u Srbiji između 15 i 20 odsto.

Puz

18.10.2020. 09:00

@Ceki - Farmako mafija eto sta hoce! Poznanik "popasao" virus, dan temperature, glavobolja i to je to. Posle 3-4 dana zbog prirode posla morao da se testira, odmah dobio brdo lekova i vitamina (oko 2500 din) i pre dobijanja testa. Lece unapred.

Goran cirilicom

18.10.2020. 08:25

Васкршњи пост нисмо крунисали причестом због ваше забране, а славу да ми забраниш...чекај бато, удараш ми на породицу, а за моје троје деце сам све спреман!

realno

18.10.2020. 08:30

sta cemo sa ostalim virusima? (da ne spominjem i ostale bakterije i druge patogene...)..kad sve znate od ljubljenja na slavama pa dalje...pisurija od strucnosti..ovo ni u osnovnoj skoli ne bi proslo!!!

Goran cirilicom

18.10.2020. 09:54

...чуо сам да су сва возила санитета у Новом Саду, у првој корона фори, дезинфикована изнутра десетак пута дневно неким средством на бази нафте. Због тога је комплетна пластика ентеријера возила у катастрофалном стању, па људи из хитне једину забринутост око вашег новог плана изражавају у сатирању већ израбљених возила, па самим тим и за реалне болеснике нефантомских болести

realno

19.10.2020. 15:36

@Mirkoni - Idi peške ili vozi biciklo, bićeš fizički aktivniji i mnogo zdraviji a i psihički ćeš se oporaviti jer kad se umoriš ne smaraš se glupostima.

Eleonora

18.10.2020. 12:00

Lako je vama mladima, smatrate da ćete preboleti, steći imunitet i gotovo. A šta ako umrete, šta će biti sa vašim roditeljima, koliko će oni venuti za vama? Što se tiče vas, ako vam roditelji umru, pa vreme im je, neka samo ide po redu. Ali, ako vam dete umre, unuče vaših roditelja, tek onda nastupa patnja. Toliko o smrtnosti od, kako vi to izračunaste. A što se tiče o bolesti, bolje ne pitajte kako medicinski radnici izlaze na kraj. Mnogo bolnica je pretvoreno u bolnice samo za kovid, ne mogu da idu na odmor, kad dođe do zatišja bolnice se privode prvobitnoj nameni, onda dolaze bolesnici od drugih bolesti koji su bili zanemareni u međuvremenu, pa treba popraviti što se popraviti može. To vaše da vas puste na miru, malo pogledajte drugačijem, postoji i drugi ugao gledanja.

Knjazevcnka

18.10.2020. 15:33

Preziveli smo mi mnogo sto-sta pa ce mo i koronu,iii,propalo je kod nas mnogo sto-sta pa ce i korona tako da...nemam nameru da sedim kod kuce i cekam da riknem!Ako cu da umrem ja cu da umrem!Kad mi bude dosao dan!