TORNADO PROĐE KROZ TELO: Ispovest prvoizlečenog Užičanina od korone - prva noć u bolnici najteža u mom životu

Novosti online

27. 07. 2020. u 21:16

TORNADO koji prođe kroz telo, a ne bolest. Ovim rečima koronu opisuje prvooboleli s područja Zlatiborskog okruga i prvoizlečeni Užičanin Mića Despotović.

ТОРНАДО ПРОЂЕ КРОЗ ТЕЛО: Исповест првоизлеченог Ужичанина од короне - прва ноћ у болници најтежа у мом животу

Foto: Printskrin Kurir TV

Despotović je u svojoj ispovesti za Kurir TV istakao da je prva noć u bolnici, bila najgora u njegovom životu.

- Tri dana kao tri godine čekate da vam neko javi lepu ili ružnu vest. Prva noć u beogradskoj klinici je bila najteža. Nije najteža zbog stanja u kome se nalazite, već zbog psihološkog pritiska gde se nalazim.

Oko mene se ljudi guše, bore za vazduh, jecaju i plaču... Grozna slika - seća se Despotović i dodaje:

- Prošao sam pakao, izdržao sam i pobedio sam sebe, a lekari bolnice "Dr Dragiša Mišović" i celokupno osoblje koje tamo radi je pobedilo virus - naglasio je Užičanin, čija borba za život je trajala gotovo mesec dana.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024