NOVE MUKE NAŠIH TURISTA: Bugari ne dozvoljavaju tranzit do Turske

J. Su.

16. 07. 2020. u 19:04

BUGARSKA ne dozvoljava ulazak na svoju teritoriju, čak ni tranzit, ukoliko se ulazi iz Srbije! Zbog toga je, samo juče, obustavljen polazak pet autobusa turističkih agencija, sa putnicima koji su pošli na odmor u Tursku, ali i Bugarsku.

НОВЕ МУКЕ НАШИХ ТУРИСТА: Бугари не дозвољавају транзит до Турске

Foto: Printskrin/AMSS

Kako nam je ispričao Aleksandar Seničić, autobusi su vraćeni, maltene pred polazak. Ljudi su bili spremni da pođu. Spakovali stvari, kofere i sendviče i morali su da ih vrate. Niko od nadležnih ih nije ni obavestio da neće biti dozvoljen ulazak u Bugarsku.

Svi autobuski polasci za Tursku u narednom periodu biće otkazani. Za sada, do ove zemlje, može samo avionom.

Čarteri, kako smo saznali, funkcionišu normalno, iako je intresovanje za odlazak na letovanje u Tursku izuzetno malo. Novih aranžmana skoro i da nema. Većina uplaćenih odlazaka je iz vremena pre pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)