NAJVEĆA HUMANITARNA AKCIJA U REGIONU: Skeniraj i pomozi novim herojima (FOTO)

Promo

15. 05. 2024. u 16:00

VI skenirate – Meridian fondacija donira!

НАЈВЕЋА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА У РЕГИОНУ: Скенирај и помози новим херојима (ФОТО)

Foto: Promo

Prva utakmica finala ABA lige obeležena je novom humanitarnom akcijom, ujedno i najvećom u regionu, "Skeniraj. Pomozi.", koja je spojila Meridian fondaciju, kompaniju Expanse studios i košarkaški klub Crvenu zvezdu Meridianbet, kao i sve građane u Srbiji, koji žele da pomognu našim najmlađim herojima.

Meridian fondacija pokrenula je humanitarnu akciju "Skeniraj. Pomozi." sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije. U našoj zemlji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama.

Vaša uloga u tome može napraviti veliku razliku i omogućiti bolje uslove za porodilje i njihove bebe u porodilištima u Beogradu (Narodni front), Nišu, Subotici, Novom Sadu (Betanija) i Kragujevcu. Osnovna želja je da svako dete ima siguran početak, a to se može postići samo ako se svi ujedine.

Kako se možete priključiti akciji i pomoći mamama i malim herojima?

Skenirajte QR kod u nastavku, ili posetiti zvanični sajt Meridian fondacije, prijavite se i za svaku vašu prijavu - ova fondacija doniraće određena sredstva za kupovinu neophodnih stvari za porodilišta.

Poruka je jednostavna: vi skenirate - Meridian fondacija donira!

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno pravimo razliku. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

A POSLE RASKIDA: Stefanos Cicipas ima devojku! Šta mislite, odakle je?