MIROSLAV IZ DOLJEVCA NESTAO PRE PET DANA: Pokušao da pregazi reku kako bi skratio put do kuće, od tada mu se gubi svaki trag (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

30. 04. 2024. u 17:52

VEĆ pet dana nema novih informacija o nestanku Miroslava Gavazovića (40) iz Doljevca, koji je u petak 26.aprila nestao u blizini sela Klisura, pored Južne Morave, kada je, po rečima njegove supruge Amande Usainović, pokušao da pregazi reku kako bi skratio put do kuće.

МИРОСЛАВ ИЗ ДОЉЕВЦА НЕСТАО ПРЕ ПЕТ ДАНА: Покушао да прегази реку како би скратио пут до куће, од тада му се губи сваки траг (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Kako Amanda kaže za Radio Koprijan, Miroslav ju je pozvao telefonom i rekao da ulazi u Moravu s namerom da je pregazi i da je voda jako hladna. Taj poziv supruzi je uputio malo posle 12 časova. Od tog trenutka mu se gubi svaki trag. Supruga je pokušala, pet minuta kasnije, da ga pozove ali je Miroslav bio nedostupan na telefon.

Nestanak je ubrzo prijavljen policiji, a u potragu su se uputili porodica, prijatelji, kao i nadležne službe Sektora za vanredne situacije i ostali pripadnici policije.

Foto: Privatna arhiva

 

Kako za Koprijan kažu supruga i jedan od sinova nestalog Miroslava, Vladica Gavazović, za sada nema nikakvih dodatnih informacija, ni pomaka u potrazi. Ujedno apeluju na nadležne službe da se u potragu uključe i ronioci, s obzirom na to da porodica sumnja na utapanje.

Iz Policijske uprave u Nišu Radio Koprijanu su potvrdili da se traga za ovim Doljevčaninom.

Miroslav Gavazović radnik je Javno-komunalnog preduzeća, u kojem predano radi već sedam godina i otac je devetoro dece.

(Koprijan Radio)

BONUS VIDEO: PRVI SNIMAK DUŠKA KNEŽEVIĆA IZ CRNE GORE - Sa lisicama ga sprovode na saslušanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE OČEKIVAO OVO: Endi Marej traži da se zbog njega napravi presedan na Rolan Garosu