TDM vam predlaže da budete „SMART“ sa sistemom Oventrop

Promo

22. 04. 2024. u 16:00

SVE korisnike grejanja uvek muči ista dilema – mogu li se smanjiti visoki računi koje plaćaju?!

ТДМ вам предлаже да будете „СМАРТ“ са системом Овентроп

FOTO: Promo

Inovativnost u oblasti termo-tehnike je išla u pravcu razvoja i usavršavanja automatizacije kontrole sistema grejanja, što je uticalo na njegovu bolju funkcionalnost, udobnost i smanjenje troškova upotrebe. TDM može da vam ponudi Oventropov SMART sistem, zahvaljujući kome ćete postići značajne uštede, jednostavnost i praktičnost upotrebe vašeg sistema grejanja.

Inteligentna automatska kontrola Oventrop SMART garantuje jednostavno rukovanje, tako da će podešavanje izabrane temperature u svakom prostoru kuće biti lako kao što je kuvanje kafe. Možete izabrati koji prostor trenutno treba da se greje i bez obzira gde se nalazite, kod kuće ili van nje, sistem Oventrop SMART obezbeđuje da ne plaćate visoke račune za grejanje, smanjujući troškove do 30%.

Zone grejanja

Svi volimo kad je kupatilo toplije nego druge prostorije, dok temperatura u kuhinji, zbog kuvanja, može biti nešto niža. Svaka kuća ima i svoje zahteve za podešavanja temperature. Oventrop SMART će osigurati da u svakoj grejnoj zoni kuće temperatura bude u skladu sa namenom prostorije i željama stanara. Temperatura će se prilagoditi ne samo broju ljudi koji borave u prostoriji, već i aparatima i elektronici koja radi u tim prostorijama.

- Kuća koja ima nezavisno kontrolisane zone grejanja velika je pogodnost za korisnike, ali donosi i značajne uštede - objašnjava Miljan Marković, predstavnik Oventropa za Srbiju.

- SMART automatizacija će sprečiti pregrevanje prostorija ili njihovo preterano hlađenje, na primer u slučaju otvaranja prozora. Postavke grejanja možemo da prilagodimo ne samo u izabranom prostoru u zgradi, već i prema dobu dana ili tokom određenog vremena.

Daljinsko upravljanje

Precizna kontrola daljinskog grejanja putem interneta i odgovarajućih aplikacija velika je pogodnost za korisnike inteligentnih sistema grejanja. Iz bilo kog mesta u svetu korisnik može da kontroliše temperaturu u svom domu i da je prilagodi trenutnim potrebama stanara.

- On-line kontrolu grejanja najviše će ceniti vlasnici kuća sa velikom površinom, čije tradicionalno grejanje, bez odgovarajuće kontrole, dovodi do visokih računa koje plaćaju. Inteligentna automatizacija grejanja će ih izbeći - dodaje Miljan Marković.

Oventrop SMART odlikuje jednostavna instalacija, rad bez smetnji, kao i praktično rukovanje i preciznost podešavanja temperature u odabranim prostorijama, što dovodi do smanjenja vaših troškova za grejanje kuće. Osim toga, njihov sistem vam omogućava lak prelazak iz režima grejanja u režim hlađenja i upravljanja grejačem (npr. toplotnom pumpom).

Postavljanje senzora omogućava i kontrolu vlažnosti vazduha ili zatvaranje prozora koji je predugo otvoren. Brojne dodatne kontrolne funkcije, kojima se odlikuje sistem Oventrop, čine da je uvek energetski efikasan, ekološki prihvatljiv i lak za upotrebu.

Bez sumnji i problema

Fluktuacije temperature su najveći problem korisnika tradicionalnih sistema grejanja koji nemaju odgovarajuće kontrolne funkcije. Sistem Oventrop SMART eliminiše te neprijatnosti prilagođavajući se dnevnom rasporedu stanara, garantujući stabilnu i odgovarajuću temperaturu u svakoj sobi.

Aplikacija Oventrop SMART Control instalirana na telefonu ili tabletu olakšava rad sistema. Zahvaljujući toj aplikaciji, korisnik ima stalan pregled rada sistema i mogućnost izmene postavki koje će funkcionisati u zakazano vreme. Jednim klikom moguće je promeniti podešavanja temperature, tako da se unutrašnjost doma ne zagreva nepotrebno kada u njemu niko ne boravi, već da se zagreje neposredno pre dolaska stanara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)