ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA – KOLIKO KOŠTA IDEALNA SOFA I KAKO JE ODABRATI?

Promo

21. 03. 2024. u 10:00

KADA je reč o uređenju ambijenta dnevnog boravka, izbor pravog nameštaja igra ključnu ulogu u stvaranju prijatne atmosfere. Funkcionalne i udobne sofe su neizostavan deo modernog uređenja enterijera i kao takve pružaju savršen spoj stila i komfora.

ЗА СВАКИ ДЕО ВАШЕГ ДОМА – КОЛИКО КОШТА ИДЕАЛНА СОФА И КАКО ЈЕ ОДАБРАТИ?

Foto: Promo

A ukoliko vas interesuje koliko koštaju ovi atraktivni komadi, i kako da kupujete, a štedite, posetite sajt Forma Ideale, jer vas upravo tu čekaju spaecijalne ponude i akcijske cene.

Ležajevi ili trosedi su izuzetno važan element prilikom izbora nameštaja za dnevni boravak. Veliki je izbor modela ležajeva koji se na sjajan način mogu uklopiti u enterijer, a u nastavku vam predstavljamo neke zanimljive i udobne modele za moderne ambijente.

Model ležaja LOFT u zelenom štofu odlikuje savremena forma i udobnost, a odlično se uklapa u ambijent u kom preovlađuju neutralne nijanse. Dostupan je u dva dezena, a poseduje i mogućnost pretvaranja u ležaj obaranjem naslona rotiranjem površine, što ga čini dodatno praktičnim.

Idealan dodatak ovom ležaju može biti set stočića SEAFORD u kombinaciji drvo dekora i metala, što ga čini odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Detalj koji je uvek dobrodošao je i dekorativni jastuk, kao i pleteni tabure, a podna lampa SANDRA bi doprinela još boljoj atmosferi.

Foto: Promo

Žuta je intenzivna boja koju u enterijeru treba koristiti oprezno. Previše jarka žuta može biti zamorna, dok su tamnije nijanse, poput nijanse senfa i meda, tople i privlačne i daju dodatnu energiju vašem dekoru.

Trosed FOCUS u zlatno-žutom štofu je atraktivan komad nameštaja, ali je poželjno da ga u ambijentu kombinujete sa hladnim nijansama poput sive, bele ili bež, koje će uravnotežiti izgled.

Trosed FOCUS dostupan je u dva dezena i sam dizajn je savršeno rešenje za moderne, ali i domove uređene u klasičnijem stilu. Praktičan i moderan dodatak u skoro svakom ambijentu jeste tabure LILI, koji je dostupan u više boja i idealno uklopiv sa izabranim trosedom zbog detalja metalnih crnih nogara, a savršenu kombinaciju sa ovim komadima čini i okrugli klub sto SEAFORD u kombinaciji drvo dekora i metala.

Jedan od najčešćih izbora za dnevnu sobu je ležaj u braon boji, upravo zbog neutralnosti i nepogrešivih kombinacija. Uklopljen sa odgovrajućim komadima nameštaja i dekorativnim detaljima, braon ležaj može dati eleganciju ambijentu.

Foto: Promo

Ležaj MARBO je sjajan izbor ležaja u neutralnom braon štofu, a dostupan je u dve nijanse braon boje. Poseduje i mogućnost za pretvaranje u ležaj i sadrži kutiju za odlaganje posteljine.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju dodavanje detalja u vidu podne lampepletenog taburea i tepiha u neutralnoj nijansi, kojima ćete dodatno obogatiti izgled celokupnog prostora. U dnevnom boravku je neizostavna i zavesa, a dekorativna jastučnica je uvek odličan dodatak kao dekoracija na ležaju.

Bez obzira na to da li birate sofisticirane modele u neutralnim tonovima ili jarke komade koji ističu vašu individualnost, važno je da se fokusirate na udobnost i funkcionalnost ležaja. Uz dodatak dekorativnih detalja poput jastuka, taburea i osvetljenja, vaš dnevni boravak će postati omiljeno mesto za opuštanje i uživanje. Stoga, uživajte u kreiranju svog savršenog dnevnog boravka gde ćete uživati sa svojim najdražima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024