MRAZ I TEMPERATURE U MINUSU: Najnovije upozorenje RHMZ-a

Novosti online

20. 03. 2024. u 10:13

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je na mraz u naredna tri dana.

МРАЗ И ТЕМПЕРАТУРЕ У МИНУСУ: Најновије упозорење РХМЗ-а

Foto: D. Balšić

Kako su saopštili iz RHMZ-a, sutra se očekuje prizmeni mraz u svim predelima Srbije, a na visanama od dva metara, u južnim centralnim i zapadnim predelima, temperature će ići ispod nule.

- Slab mraz će biti na 2 m visine, a temperature će ići od -3 do 0°S, u južnim, centralnim i zapadnim predelima - navodi se na sajtu RHMZ-a.

U petak i subotu takođe se očekuje prizemni mraz u jugozapadnim, južnim, jugoistočnim i centralnim predelima Srbije.

Agrometeorološko upozorenje

RHMZ izdao je agrometeorološko upozorenje. Slabi jutarnji mrazevi mogu dovesti do oštećenja na procvetalim vrstama i sortama voća. Preporuka poljoprivrednim proizvođačima je da budu u pripravnosti i da prate vremensku prognozu, a ako imaju mogućnosti i da primene adekvatne mere nege i zaštite.

BONUS VIDEO: Podkast "Nije samo naslov" gost Marko Blažić: "Makron prešao sa reči na dela"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)