ŽELJKO MITROVIĆ DOBIO OPKLADU: Kao ulični svirač u Londonu, pred svedocima sa kojima se kladio zaradio 467 funti (VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2024. u 14:57

ŽELjKO Mitrović, vlasnik Pink medija grupe, svojom novom objavom na društvenoj mreži Instagram napravio je opštu pometnju, a sudeći po komentarima, podigao je veliku prašinu, kako samo on to ume.

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ДОБИО ОПКЛАДУ: Као улични свирач у Лондону, пред сведоцима са којима се кладио зарадио 467 фунти (ВИДЕО)

Foto: InstagramPrintskrin

Mitrović je podelio snimak na svom Instagram profilu i otkrio kako je prošla opklada koju je imao sa svojom suprugom, direktorkom zabavnog programa TV Pink, Milicom Mitrović.

- Pobedaaaaaa! Dobio sam opkladu, kao ulični svirač u centru Londona za 52 minuta, zaradio sam pred svedocima, sa kojima sam se kladio, tačno 467 funti! I da sam izgubio ne bi bio kraj sveta, ali je ipak malo hladno da bih gologuz radio sklekove nasred Pikadilija! - napisao je Željko.

Podsetimo, direktorka zabavnog programa TV Pink Milica Mitrović juče je na svom Instagram profilu podelila video Željka Mitrovića, kako svira gitaru na krevetu.

Milica je navela u opisu video-snimka da se ona sa svojim suprugom kladila da će on svirati kao ulični svirač na gitari i za sat vremena zaraditi više od 300 funti.

- I tako… pala je velika opklada. Ovaj moj ludi Žeks veruje da će sutra kao ulični svirač uspeti da za tačno sat vremena zaradi više od 300 funti. Ako ne uspe, moraće na Pikadiliju da u kupaćim gaćama uradi 30 sklekova - napisala je Milica.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić