2.000 MALIŠANA U HRANITELJSKIM PORODICAMA PRIMILO PAKETIĆE: Akcija Ministarstva za brigu o porodici i demografiju širom Srbije

V.C.S.

28. 12. 2023. u 14:50

OKO 2.000 mališana iz hraniteljskih porodica dobilo je novogodišnje paketiće od Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

2.000 МАЛИШАНА У ХРАНИТЕЉСКИМ ПОРОДИЦАМА ПРИМИЛО ПАКЕТИЋЕ: Акција Министарства за бригу о породици и демографију широм Србије

Foto: Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju

U pitanju su deca pod nadležnošću sedam centara za porodični smeštaj i usvojenje - Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Ćuprija, Miloševac, Subotica, kao i nekoliko centara za socijalni rad.

Poslednjih 110 uručeno je 27. decembra deci koja se trenutno nalaze u hraniteljskim porodicama, pod nadležnošću Centra za socijali rad u Leskovcu.

Dan pre toga poklone su dobili i mališani u hraniteljskim porodicama iz Ćuprije i Despotovca. Centar za porodični smeštaj i usvojenje Ćuprija brine o čak 850 dece na hraniteljstvu.

Foto: Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju

Mališani iz Ćuprije i Despotovca

Paketiće je uručila ministarka za brigu o porodici i demografiju dr Darija Kisić, koja je svoj deci poželela da ne skidaju osmeh sa lica i da se raduju svakom danu baš kao što su se obradovali dobijenim poklonima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)