OVI POPUSTI USKORO OČEKUJU STUDENTE: Prijava za studentske platne kartice počinje 13. novembra - Vučić otkrio sve detalje (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2023. u 11:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će prijavljivanje za studentske platne kartice početi od 13. novembra.

ОВИ ПОПУСТИ УСКОРО ОЧЕКУЈУ СТУДЕНТЕ: Пријава за студентске платне картице почиње 13. новембра - Вучић открио све детаље (ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

Vučić je na svom Instagram nalogu pokazao kako izgleda kartica i naveo koje pogodnosti uz nju očekuju studente.

- Poštovani studenti, dobre vesti danas. Prvi put ekskluzivno pokazujem novu studentsku karticu. Imamo 240.000 studenata, biće 240.000 platnih kartica za studente. Ovim platnim karticama moći ćete da dobijete 20 posto popusta na vozne karte, 10 posto popusta na avio karte, da imate značajne popuste i u svim drugim uslugama, od trgovinski lanaca do naplata drumarine i mnogih drugi stvari. Ovo je nešto jedinstveno, izuzetno, što smo u saradnji sa studentima uradili, sa onima koji brinu o svojoj generaciji, sa onima koji žele da ostanu u našoj zemlji i brinu o budućnosti Srbije - kazao je predsednik.

- Od 13. novembra počinje prijavljivanje, molim vas da se što pre prijavite i da zajednički uradimo velike stvari za našu mladost i našu Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)