NAGRADNA IGRA „UZMI RAČUN I POBEDI“: Izvučeni dobitnici stanova u Beogradu (FOTO)

Novosti online

14. 10. 2023. u 18:38

POČEO je novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", koji će u ovom cikusu imati pet izvlačenja.

НАГРАДНА ИГРА „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“: Извучени добитници станова у Београду (ФОТО)

Foto: Printkrin RTS

U izvlačenju dobitnika pomogla je selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković. U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" učestvuje 981.938 građana koji su putem aplikacije poslali račune. Poslato je 246.503.377 računa.

Dobitnik jednosobnog stana je Aleksa Vesić – kod HJ 525022

Prvo je izvučen jednoiposoban stan od 46 kvadrata u naselju Zemunske kapije, a dobitnik je Aleksa Vesić iz Lazarevca, dok je iznos dobitnog računa bio nešto više od 3.500 dinara.

Potencijalni dobitnik dvosobnog stana je Branislav Miodrag – kod BT 513343

Potom je izvučen dobitnik dvosobnog stana od 54 kvadrata u Zemunu, a ovog puta posrećilo se Branislavu Miodragu iz Šida, a račun je bio 635 dinara.


Ukupni nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Predviđeno je pet javnih izvlačenja i u svakoj od emisija biće dodeljena po dva stana. U prva dva izvlačenja biće dodeljena po dva jednoiposobna i dvosobna stana, a u trećem izvlačenju dva dvosobna stana. U četvrtom izvlačenju biće poznati vlasnici dvosobnog i trosobnog stana, dok će u poslednjem izvlačenju biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?