I "NOVOSTI" U BORBI ZA ODRŽIVU ZAJEDNICU

Novosti online

28. 08. 2023. u 14:41

SA željom da doprinese razvoju ljudskih i očuvanju prirodnih resursa, kao i unapređenju kvaliteta života svih naših sugrađana, kompanija „Novosti“ 12. septembra 2023. godine organizuje FORUM 01 na kom će se razgovarati o tome kako da našu zajednicu učinimo inkluzivnijom, bezbednijom i omogućimo joj dugoročni održivi razvoj. Ova diskusija inspirisana je Ciljevima održivog razvoja UN koji predstavljaju globalni poziv na akciju kako bi se iskorenilo siromaštvo, zaštitila životna sredina i usporile klimatske promene, te osiguralo da svi ljudi žive u miru i prosperitetu, uz dostojanstvene uslove za rad, obrazovanje i ekonomski rast.

И НОВОСТИ У БОРБИ ЗА ОДРЖИВУ ЗАЈЕДНИЦУ

Foto: Novosti

U tom segmentu ćemo ovim i narednim forumima pokušati da ukažemo na postojeće probleme, ali i brojne mogućnosti kojima bismo mogli da doprinesemo boljem i održivijem okruženju. "Novosti" će u narednom periodu otvoriti brojna pitanja, ali i uz pomoć stručnjaka pružiti niz odgovora kako da se na najbolji način uključimo u napore da se ostvare prioriteti sadržani u 17 ciljeva održivog razvoja UN.

Naši relevantni sagovornici, stručnjaci iz brojnih oblasti koji se bave zaštitom životne sredine, obrazovanjem, zdravljem, biznisom i drugim oblastima koje dotiču ciljevi UN, skrenuće pažnju javnosti na segmente održivih aktivnosti koji će doprineti zajedničkom cilju – dugoročno održivoj i prosperitetnoj zajednici.

Tokom FORUMA 01, detaljnom analizom problema i modaliteta mogućih rešenja, biće poslata jasna poruka kako učiniti prave i inovativne korake u cilju rešavanja ovog globalnog izazova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao