DIMITRIJA (20) NEMA ČETVRTI DAN: Majka Kruševljanina nestalog u Berlinu - Svi ga tražimo, sutra se uključuje i ambasada Srbije

S.BABOVIĆ

31. 07. 2023. u 21:59

POTRAGA za mladićem Dimitrijem Ivanovićem (20), čiji je nestanak prijavljen policiji u Berlinu, četvrti dan, bez novih vesti i bez novih detalja nestanka.

ДИМИТРИЈА (20) НЕМА ЧЕТВРТИ ДАН: Мајка Крушевљанина несталог у Берлину - Сви га тражимо, сутра се укључује и амбасада Србије

Foto:FB

Pod kojim okolnostima je napustio hotelski smeštaj gde su ga videli poslednji put objavljeno je odmah: u papučama, sa pasošem, ali nije poneo mobilni telefono, kako je "Novostima" ispričala Dimitrijeva majka Biljana Marinković. Ona se, kao što je to poznato i čula sa njim u četvrtak.

U potragu za mladićem uključena je i kruševačka policija, a od utorka će biti i ambasada naše zemlje u Nemačkoj. 

- Ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je i savršeno govori i engleski jezik - kaže za "Novosti" Biljana. - Kad je odlazio, sa sobom je poneo pasoš, ali ne i mobilni telefon.

Na hiljade korisnika društvenih mreža pokušava da pomogne uznemirenoj porodici od trenutka kada je osvanula vest o nestanku mladića iz Srbije, na portalima u Nemačkoj.

U potragu su uključeni i prijatelji porodice. Sve moguće mere preduzete su da mladić nađe. Proverene su i bolnice.

Brojni korisnici društvenih mreža pokušavaju da pomognu, razmenjujući apele porodice. Svi koji veruju da imaju informaciju, koja može pomoći u potrazi, mogu se javiti policiji u Nemačkoj, kao i na brojeve telefona 00385 92 4042 269 i 0645616500.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave