DRUGOVI PREMINULOG DAVIDA IZ ALEKSANDROVCA ORGANIZUJU HUMANITARNI TURNIR: Sakupljen novac daće deci oboleloj od raka

S.BABOVIĆ

04. 07. 2023. u 11:53

PRIJATELjI Davida Lapčevića (1997-2018), koji je preminuo od posledica teške bolesti, ne zaboravljaju najmlađe obolele od raka.

ДРУГОВИ ПРЕМИНУЛОГ ДАВИДА ИЗ АЛЕКСАНДРОВЦА ОРГАНИЗУЈУ ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР: Сакупљен новац даће деци оболелој од рака

Foto:FB Memorijalni turnir David Lapčević

Četvrti Memorijalni turnir u malom fudbalu, koji se od 17. do 23. jula organizuje na sportskim terenima „Marakana“ u Aleksandrovcu, imaće plemenit cilj: prikupljanje sredstava za organizaciju NURDOR.

- Prijave za četvrti po redu Memorijalni turnir „David Lapčević” su otvorene sve do 15. jula, a ove godine smo spremili dosta iznenađenja i još bolje nagrade - poručuju organizatori. - Turnir je kao i prethodnih godina humanitarnog karaktera, svojim učešćem, tj. kotizacijom direktno donirate 20 posto u humanitarne svrhe, a mi dodajemo celokupni prihod turnira.

Foto:FB Memorijalni turnir David Lapčević

Pre nedelju dana, humanitarci iz Aleksandrovca su uspostavili direktno partnerstvo sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka i celokupan prihod od turnira i od akcija tokom turnira uplatiće se upravo njima i time, kako se dodaje, „pomoći malim herojima u njihovoj velikoj borbi”.

- Memorijalni turnir je sportski događaj posvećen jednom prerano ugašenom životu - kažu Davidovi drugovi Aleksandar Miloševć i Lazar Lazarević. - Davidova životna borba za potpunim izlečenjem nam je dala povoda da se turnir nađe pod sloganom „Od tebe tražim samo da kao lav se boriš”,što ukazuje na to da njegova borba bude ono što će nas voditi kroz život, da nema stajanja i kad dođu najteži dani!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)