INVICTUS CHALLENGE BY MOZZART NA ŠTRANDU 10. JUNA: Pridružite se „Nepobedivima“ u reciklaži tekstila

Promo

05. 06. 2023. u 16:00

DRUGA ovogodišnja Invictus challenge by Mozzart trka očekuje nas ovog vikenda na Štrandu, a naslovni sponzor događaja, kompanija Mozzart,, pripremila je i ovog puta EKO akciju za učesnike i posetioce.

INVICTUS CHALLENGE BY MOZZART НА ШТРАНДУ 10. ЈУНА: Придружите се „Непобедивима“ у рециклажи текстила

Foto: Promo

U cilju pružanja doprinosa održivom razvoju i očuvanju prirode, na omiljenom novosadskom kupalištu organizovaće se prikupljanje majica za reciklažu, u saradnji sa ekološkim udruženjem „Zeleni sad“. Svi koji donesu majice koje više ne nose ujedno doprinose uvećanju humanitarnog fonda jer za svaki prikupljeni komad Mozzart izdvaja sredstva i donira ih ovom udruženju za realizaciju nekog od njihovih brojnih ekoloških projekata.

Spajanje sporta i ekologije sada je već postalo dobro poznata tradicija na Invictus challlenge by Mozzart trkama. Prošle godine je Mozzartov tim pod nazivom „Nepobedivi“ čistio Petrovaradin, potom se jedrilica sa nazivom ove kompanija otisnula na Dunav kako bi očistila priobalje Štranda, a u završnici su fruškogorske ptice dobile nove domove napravljene u saradnji sa udruženjem „Sotsko jezero“. Dobra praksa je nastavljena i ove godine pa su „Nepobedivi“ u martu na Petrovaradinskoj tvrđavi sa humanitarno ekološkom organizacijom „Čepom do osmeha“ skupljali čepove od kojih je potom napravljen veliki mozaik, u cilju skretanja pažnje na problem zagađenja planete. 

Invictus challenge na novosadskom Štrandu je uzbudljiva avantura koja obećava sjajnu energiju i najavljuje dolazak leta, a osim staze dužine 1.5km sa više od 30 zahtevnih prepreka, takmičare očekuju i brojna iznenađenja izvan nje. Pre početka trke biće održan mini turnir u odbojci na pesku, dok će se nakon završetka adrenalinske avanture sa preprekama organizovati i sportski kviz u kom će posebno uživati ljubitelji fudbala.

Timski duh, uzbuđenje, adrenalin, sport i ekologija odavno su postali sinonimi za Invictus challeng by Mozzart druženja pa ne propustite priliku da 10. juna podržite ovu sjajnu sportsku manifestaciju, odlično se zabavite, ali i date doprinos borbi za bolje okruženje jer samo kada smo udruženi u zajedničkom cilju postajemo nepobedivi!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE MALO KO OČEKIVAO! Novak Đoković stigao u Rim (VIDEO)