SUPER IZBOR ZA KUPANJE, ALI I ZA ŠETNJU I ŠOPING: U prelepom zalivu i još lepšem okruženju, hotel za preporuku

Novosti online

31. 05. 2023. u 16:00

NA svega dvadesetak kilometara od centra predivnog i vrlo interesantnog Bodruma, a nedaleko od mesta Yalikavak, ušuškan na šumovitom brežuljku koji je davno zaronio u Egejsko more, nalazi se Delta Hotels Marriott Bodrum 5*, hotel sa fascinantnim pogledom na plavetno more i mali zaliv u kome se nalazi, otvoren je 2000. godine, a renoviran poslednji put 2018.

СУПЕР ИЗБОР ЗА КУПАЊЕ, АЛИ И ЗА ШЕТЊУ И ШОПИНГ: У прелепом заливу и још лепшем окружењу, хотел за препоруку

Foto: Promo

Za romantičan odmor u paru, za relaksaciju sa najboljom prijateljicom ili za kvalitetan, zabavan i sadržajan porodični odmor, u kome će svi članovi podjednako uživati, koristeći mnogobrojne ponude hotela, prema svojim interesovanjima. Jednom rečju, odličan, Delta Hotels Marriott Bodrum 5*, izuzetno prostran kompleks sa vrlo šarenolikom ponudom animacije u toku dana i večeri, sportskim sadržajima, kulinarskim iznenađenjima…

Foto: Promo

Delta Hotels Marriott Bodrum 5* je velelepan, prostran hotelski kompleks koji osim 200m duge plaže sa žuto-zlatnim, sitnim peskom, ima i ponton dug 150m, zatim četiri bazena, od kojih jedan ima i dva tobogana sa pogledom na more. Hotel poseduje i bazen za najmlađe goste, a uz brojne sportske aktivnosti, i deci, a i odraslima, ponestaće vremena za sve zanimacije kojima bi poželeli da se bave.

Foto: Promo

Za decu, osim dečijeg bazena, hotel nudi i mini klub, gde se klinci i klinceze, uzrasta od 4 do 12 godina mogu zabaviti dok je sunce najjače ili dok se roditelji na kratko opuštaju uživajući u čarima spa i velnes centra koji se nalazi u sklopu hotela, a obuhvata besplatno korišćenje saune i turskog kupatila. Roditelji i naveče mogu imati par minuta jedno za drugo, dok deca pevaju i đuskaju u Mini disko klubu. Bićete oduševljeni uslugom u ovom hotelu, jednako koliko i ambijentom, ukusnim obrocima, i prirodnim okruženjem u kom je smešten.

Foto: Promo

All inclusive Plus usluga nudi veliki izbor mogućnosti u pogledu hrane i pića, pa pored glavnog, postoje i dva a la carte restorana, kao i dečiji meni u okviru ponude glavnog restorana. Gosti se mogu upoznati sa specijalitetima nacionalne kuhinje, ali i ostati dosledni klasičnom, internacionalnom meniju, ukoliko tako više vole. Svakako, gastronomski užitak je neizbežan. Osim toga, hotel ima nekoliko barova, od kojih i jedan na plaži, gde gosti mogu potražiti osveženje, kafu ili neku vrstu užine između glavnih obroka, a istovremeno uživati u pogledu na more koje svetluca pod zracima sunca ili svetlošću mesečine.

Foto: Promo

Delta Hotels Marriott Bodrum 5* vam omogućava da se u ležernoj atmosferi odmorite, daleko od gradske vreve i užurbanosti svakodnevnice, jer se nalazi u malom i šarmantnom primorskom krajoliku. Centar Bodruma je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

Foto: Promo

Posetite Delta Hotels Marriott Bodrum 5* i nećete se pokajati, jer vam ništa neće nedostajati. Nedostajaće vam samo pogled iz hotelske sobe kada se budete vratili svojoj kući.

Foto: Promo

Ako vam je slobodno vreme najvredniji resurs, uštedite ga i rezervišite mesto u nekom od prelepih hotela u ponudi „1 A Travel“, putem online rezervacije, bez posete agenciji. Sve eventualne nedoumice možete rešiti pozivom kontakt centra na 011/655 78 00.

Foto: Promo


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GRČKA NAUČNICA O OTVARANJU HRISTOVOG GROBA: Oko tog mesta vlada jaka energija - instrumenti su nam se isključili (VIDEO)