MIODRAG RADONJIĆ SE NAMERAČIO DA OSVOJI FIĆU HIBRIDA: I vi to možete da uradite ako ste uštedeli struju u aprilu

Promo

25. 05. 2023. u 16:00

ZNATE li zašto poznati glumac stalno proverava da li je ugasio svetlo, isključio bojler, izvukao punjač za telefon iz utičnice i poklopio šerpu dok sprema klopu?

МИОДРАГ РАДОЊИЋ СЕ НАМЕРАЧИО ДА ОСВОЈИ ФИЋУ ХИБРИДА: И ви то можете да урадите ако сте уштедели струју у априлу

Foto: Promo

Otkrio je da su sve ovo skriveni potrošači električne energije, a ukoliko želite da osvojite Fijat 500 hibrid, počnite da primenjujete savete Miodraga Radonjića.

Foto: Promo

Struju štedi, da humanost više vredi - YouTube

„Struju štedi da humanost više vredi“ naziv je nagradnog takmičenja koje je pokrenula Fondacija Mozzart uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike. Ako ste u aprilu ostvarili uštedu električne energije u svom domaćinstvu od minimum deset odsto u odnosu na aprili 2022. godine, možete osvojiti Fiat 500 hibrid, kompletnu zamenu stolarije, bicikle, štedljive kućne aparate i vaučere za kupovinu sportske opreme. Potrebno je samo da deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljete na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd, sa naznakom „za Nagradno humanitarno takmičenje "Struju štedi, da humanost više vredi", do 05. juna 2023.godine.

Učešćem u takmičenju doprinosite i punjenju fonda jer će Fondacija Mozzart za svaki takav dostavljeni račun izdvojiti sredstva za donaciju solarne elektrane u nekoj od osnovnih škola u Srbiji u nerazvijenim krajevima Srbije.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja istaknuta su na sajtu mozzart.org u kategoriji Fondacija Mozzart, kao i na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a