JEDAN OD NAJMLAĐIH ČLANOVA HILTON PODRODICE: Nadomak aerodroma, na predivnoj plaži, Hilton kvalitet

Promo

18. 05. 2023. u 16:00

NEKADA mala ribarska luka, prethodnih decenija je pretvorena u simbol turističke industrije. Monastir je grad u istočnom Tunisu na obali Sredozemnog mora. Smešten je oko 160 km južno od glavnog grada, na vrhu malog poluostrva između zaliva Hammamet i Al-Munastir. Turistički kompleks je veoma dobro razvijen i prostire se skoro 10 km duž obale ka zapadu, do mesta Skanes. Monastir je i mesto rođenja prvog predsednika Republike Tunis, Habiba Bourguibe, i ceo grad je u znaku bivšeg predsednika.

ЈЕДАН ОД НАЈМЛАЂИХ ЧЛАНОВА ХИЛТОН ПОДРОДИЦЕ: Надомак аеродрома, на предивној плажи, Хилтон квалитет

Foto: Promo

Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* se nalazi u mestu Skanes, na 10 kilometara od centra Monastira, oko 2 kilometara od aerodroma u Monastiru i oko 130 kilometara do aerodroma u Tunisu.

Foto: Promo

 

Hotel poseduje 346 soba u okviru 5 spratova u okviru jedne zgrade. Izgrađen je 2019. godine. Nalazi se u blizini aerodroma u Monastiru. Ima svoju privatnu plažu.

Foto: Promo

 

Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* raspolaže sa 346 smeštajnih jedinica.

King guest room  površine 34 m², besplatan WiFi, balkon, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje. Guest room with garden or pool view  površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa pogledom na bazen ili dvorište, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.

Foto: Promo

 

Deluxe room sea view  view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa pogledom na Mediteran, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.

Foto: Promo

 

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima Dive In Pool Bar, The Drift cafe. U okviru hotela postoji četiri restorana: La Luce  (Američko-italijanski klasici), Seashore (Mediteranska kuhinja), The Kitchen (show cooking), The Vibe.

Foto: Promo

 

WiFi internet je besplatan u okviru lobija i u okviru soba, teniski klub, teretana, parking, dečiji klub. Ljubiteljima aktivnog odmora, na raspolaganju su fitness centar, teniski teren, unutrašnji i spoljašnji bazen dok je za najmlađe tu je dečiji klub i dečiji bazen.

Foto: Promo

 

Ovogodišnja ponuda za Tunis obuhvata hotele u različitim mestima duž predivne obale, pa je na vama da odaberete baš onaj koji vam „leži“. Tu su, osim Monastira, Sus, Hamamet, Port El Kantaui i Mahdia. Ako se u sred noći odlučite da uradite rezervaciju, nema problema – možete uraditi rezervaciju online, i to za bilo koju od destinacija iz naše ponude, Tursku, Egipat ili Maltu, pored Tunisa. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, bez ustručavanja ih uputite call centru na broj 011 655 78 00

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...