NIKADA NISTE BILI, NE ZNATE ŠTA PROPUŠTATE: Upoznajte prelepi Tunis, otkrijte novu letnju destinaciju i odmorite u sjajnom hotelu

Promo

11. 05. 2023. u 16:00

SOUSSE Pearl Marriott Resort & Spa 5* se nalazi u centru grada Susa, na 17km udaljenosti od aerodroma u Monastiru i na 153km udaljenosti od aerodroma u Tunisu.

НИКАДА НИСТЕ БИЛИ, НЕ ЗНАТЕ ШТА ПРОПУШТАТЕ: Упознајте прелепи Тунис, откријте нову летњу дестинацију и одморите у сјајном хотелу

Foto: Promo

Hotel se nalazi u Susu, u blizini centra, na samo par minuta šetnje do Medine i luke. Hotel ima ukupno 222 sobe, standardne, superior i apartmane. Hotel ima restoran domaće i internacionalne kuhinje “The Opus” i “The Gourmet”, lobby bar, pool bar i beach bar. U hotelu je moguće čuvanje dece, ali se takva usluga dodatno plaća.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* ima svoju plažu koja se nalazi preko puta ulice. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. Plaža je široka i peščana.

Sve sobe imaju Wi-Fi, balkon, klimu, TV, fen za kosu, sef, tuš kabinu,set za čaj i kafu, minibar.  Hotel ima ukupno 222 smeštajne jedinice sa direktnim i delimičnim pogledom na more i pogledom na grad. Sobe su standardne, superior i apartmani. U dodatno plaćene usluge, koje su gostima na raspolaganju, ubrajaju se room service, telefon i ostalo van koncepta.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* ima uslugu All inclusive – doručak, ručak i večera prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Takođe, gostima su na raspolaganju barovi: Pool Bar, Lobby Bar, Beach bar kao i užine u određeno doba dana. Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta, plaćaju se dodatno. Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni  bazen. Tu je i spa centar “Jumana spa” sa  teretanom, 11 soba za masažu i zatvorenim bazenom.Ukoliko žele masaže i ostale usluge koje nisu obuhvaćene konceptom, gosti ih mogu koristiti uz određenu nadoknadu.

Ukoliko ste se ove godine opredelili za Tunis, ali vam ovaj hotel iz nekog razloga ne odgovara, u ponudi su brojni hoteli, međusobno dosta različiti po mestu na kom se nalaze, po konceptu, sadržajima…

Ako se pak, niste još uvek opredelili za destinaciju, možemo vam predložiti Egipat ili Tursku, a u pripremi je još jedna sjajna destinacija. Uz sve navedeno, odlična je vest da se sve rezervacije mogu uraditi iz sopstvenog doma kroz opciju online rezervacije na našem sajtu. Za dodatne informacije i pitanja, tu je i call centar 011 655 78 00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAD TO NE JEDE: Dijana otkrila koji je omiljeni Noletov slatkiš iz detinjstva (RECEPT)