OSMORO dece ispratili su roditelji, juče ujutro, u školu. Da uče. Da se druže. Raduju detinjstvu i mladosti. Snuju i planiraju vreme i ekskurzije.

Komentari (5)

Majka

04.05.2023. 08:37

Svaka rec tera suze na oci, bol u dusi. Jedan od tekstova koji treba svi da zapamte i podele. Dosta o prici i pisanju kako decak nece krivicno odgovarati, a roditelj samo prekrsajno, razmislite cemu to moze da vodi.... Ljudi osvestite se, ne zmurite pred cudnim ponasanjem deteta, zatvaranjem u sobu, jer "previse" uci. Pricajte sa decom sa kim se druzi, ima li problema, objasnite mu sta su zapravo problemi i sta je zivot... Da nije strasno ako dobije losu ocenu i nema sve petice..... Pricajte im da je skola obrazovna ustanova, a porodica vaspitna. I da, pratite sta gledaju, postavljaju i komentarisu na internetu. Mene je strah i stid gde zivimo i dokle smo dosli.

Željko

04.05.2023. 09:05

Sučešće svima, možda nije trenutak jedna poruka policiji, taj drugar koji je pohvalio čin na društvenim mrežama pod hitno na razgovor , država mora uradi izmenu zakona ali porazgovarajte sa advokatom sinoć na hepi tv je bio čovek koji je obrazložio gde su koreni greške...