Tražite stan po meri porodice u Beogradu? Ne brinite, imamo rešenje za vas

Promo

03. 04. 2023. u 16:00

KOLIKO ste puta maštali o životu u zdravom i prirodnom okruženju koji je naizgled moguć samo na najudaljenijim periferijama glavnog grada? Onda biste shvatili da to i ne bi bilo tako dobro rešenje, jer život na udaljenoj lokaciji zahteva previše vremena za svakodnevne obaveze.

Тражите стан по мери породице у Београду? Не брините, имамо решење за вас

Foto: Promo

S druge strane, kada pomislite na život u centru, čini vam se da možete da zaboravite na mirno porodično okruženje i da je jedini spas da potražite vikendicu gde ćete moći da pobegnete od gradske buke i ponekad predahnete u prirodi.

A da li ste razmišljali da možda ipak možete da nađete dom za Vas i Vašu porodicu koji ispunjava sve ove kriterijume?

Ako ste sebe „videli“ u blizini reke, u prirodnom okruženju punom zelenila i parkova gde ćete uživati sa svojim najmilijima, a pritom želite i lokaciju koja je odlično povezana sa svim delovima grada, pred vama je prilika da novo poglavlje započnete baš u Beogradu na vodi, najsavremenijem naselju u Srbiji, koje na jednom mestu nudi sve sadržaje dostojne svetske metropole.

Novo lice Savske ulice

Baš kao što je i nekada zapuštena desna obala Save prerasla u najmoderniji kvart u zemlji, tako se i Savska pretvara u jednu od najlepših i najsadržajnijih ulica u gradu. Kolovoz je nedavno obnovljen, a trotoari će biti ukrašeni raskošnim drvoredom. Nema sumnje da će, nakon što bude završena izgradnja zgrada niske spratnosti u okviru Beograda na vodi, sa uređenim, zelenim dvorištima okrenutim baš ka Savskoj, ona postati jedna od najpoželjnijih ulica za život u Beogradu.

Foto: Promo

 

Stanovi u ovim i okolnim zgradama upravo su skrojeni po meri porodice i garantuju jedinstveni životni stil zahvaljujući kojem vam se sve nalazi praktično nadohvat ruke. Na svega nekoliko minuta laganog hoda od vašeg stana nalaze se Galerija, najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu jugoistočne Evrope, Sava Promenada, omiljeno beogradsko šetalište i novi centar gradskih dešavanja, više od 50 kafića i restorana, prodavnice, saloni lepote, pekare, teretane, dečije igraonice…

Foto: Promo

 

Kao svojevrstan biser ovog dela grada izdvaja se Savski park, najmodernija „zelena oaza“ u našem glavnom gradu, u kojoj nastaju najlepše porodične uspomene. Smešten je na idealnoj lokaciji, u zaleđu Savske ulice, i sadrži multifunkcionalne sportske terene, stazu za džoging, stolove za stoni tenis, klupe za piknik i savremena, jedinstvena dečija igrališta za zabavu i razvijanje mašte. Vaši mališani će ga naprosto obožavati! U neposrednom komšiluku biće izgrađen i  BW Apollo, sportsko-rekreativni centar svetske klase, tako da ćete zajedno sa svojim najdražima moći da uskočite u bazen praktično odmah po izlasku iz zgrade. Pored bazena, ovde će se nalaziti i najsavremenija teretana, svlačionice sa tuševima i kafić.

Takođe, tu je i Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, koja je svojim jedinstvenim oblikom i spektakularnim animacijama na medija fasadi ne samo privukla veliku pažnju u Evropi i svetu, već i postala jedan od najupečatljivijh simbola naše prestonice. O njenoj izuzetnosti dovoljno govori činjenica da je čuveni Marriott International prepoznao baš Beograd na vodi kao idealnu adresu ne samo za hotel St. Regis, već i za prve brendirane luksuzne stanove  The Residences at The St. Regis u Evropi.

Idealno okruženje za srećno detinjstvo

Na jednom kraju Savske ulice, kod Mostarske petlje, nalazi se Ložionica, jedna od najautentičnijih građevina starog Beograda, kojoj će biti udahnut novi život. Ona će, nakon rekonstrukcije koja je u toku, postati multifunkcionalni kreativni centar, a u njenoj neposrednoj blizini nalaziće se i metro stanica. 

Na drugom kraju jedne od najvažnijih „saobraćajnih vena“ našeg glavnog grada nalazi se prostrani i uređeni Savski trg, sa dosta zelenila, klupa i staza za pešake. Zgradu Stare pošte uskoro očekuje temeljna rekonstrukcija nakon koje će remek-delu Momira Korunovića biti vraćen originalni predratni sjaj, a u njoj će biti smešteno pozorište, biblioteka, kao i interaktivni dečiji muzej. Na par koraka od nje nalazi se i zgrada nekadašnje Glavne železničke stanice koja će biti preuređena u Istorijski muzej Srbije.

Foto: Promo

 

Odmah iza nje, u zaleđu Savskog trga, do kraja ove godine počinje izgradnja državne dvojezične osnovne škole sa bazenom i sportskim terenima na otvorenom, kao i najmodernijeg državnog vrtića atraktivnog dizajna. Na samo minut odatle nalaziće se još jedna metro stanica, na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

Foto: Promo

 

Sa ovakvim sadržajima i ovakvom ponudom, možete zaboraviti na automobil, saobraćajne gužve i probleme oko traženja parking mesta. Uhvatite svog mališana za ruku, prošetajte se sa njim do budućeg obrazovno-kulturnog centra grada, ostavite ga na čuvanje vaspitačici i već ste na pola puta do posla. Kada vaše dete stasa za školsku klupu, u školu, koja se nalazi odmah prekoputa vrtića, moći će da ide sam, bezbrižno i lakog koraka, jer se ona nalazi nadomak vašeg doma.

Mogućnost otplate stana u sedam rata sa 0% kamate

Stanovi duž Savske ulice, po početnoj ceni od 3.200 evra + PDV po kvadratu, biti useljivi već sledeće godine. Prilika koja se ne propušta jeste i mogućnost otplate stana tokom izgradnje u sedam rata sa 0% kamate.

Na Prodajnom danu u četvrtak, 6. aprila, u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi od prodajnog savetnika možete saznati više detalja o stambenoj ponudi i izabrati svoj idealan dom, na idealnoj lokaciji. 

Foto: Promo

 

Stoga, iskoristite ovu jedinstvenu šansu – registrujte se na sajtu, rezervišite svoj termin i započnite novi život na obali Save, u prelepom prirodnom okruženju gde će vam sve biti nadohvat ruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna