SVI VOLIMO DOMAĆE: Sočno, ukusno i zdravo - sve u jednom proizvodu Perutnine Ptuj

Promo

29. 03. 2023. u 16:00

SAMO ono što je dobro traje dugo. Zato je simbol tradicije i kvaliteta piletina Perutnine Ptuj koja je neizostavan deo svačije trpeze.

СВИ ВОЛИМО ДОМАЋЕ: Сочно, укусно и здраво - све у једном производу Перутнине Птуј

Foto: Promo

Iako ne volimo svi da jedemo isto, složićemo se da svi volimo domaće, jer domaće znači zdravo. 

Živeti zdravo je jedna od najvažnijih misija savremenog čoveka. Jasno je da je jedan od temelja zdravog života izbalansirana i prirodna ishrana, tačno onakva kakva čoveku pruža sve potrebne hranljive elemente sa minimalnim štetnim uticajima na organizam. Međutim, zdrava hrana nije nužno i bezukusna. Naprotiv!

Nutricionističkih saveta je mnogo ali se većina stručnjaka slaže da je najbolje izbeći ekstremna rešenja i kao idealnu opciju za dobru ishranu nudi optimalni balans hranljivih materija. Jedna tako uobičajena namirica skoro po pravilu se nalazi visoko na listi saveta stručnjaka, namirnica čija upotreba raste u celom svetu. U pitanju je najlaganije a opet najhranljivije od svih vrsta mesa – piletina!

Pileće meso je zbog svog blagog ukusa nesumnjivo hrana koja daje prostor za smelost i kreativnost u kuhinji, a uz to je i prirodni je izvor vitamina, proteina i zdravih masti, izbalansirane je kalorijske vrednosti i pogodno za sve uzraste i načine ishrane.

Međutim, da bi proizvod bio svež kako bi se zadržala sva kvaliteta svojstva, potrebna je prava ambalaža. Zato se u Perutnini Ptuj pileće meso pakuje u MAP ambalaži. 

Najvažniji benefit koji MAP pakovanje donosi jeste duža održivost proizvoda, koja usporava biohemijske reakcije koje izazivaju oksidaciju ili promenu boje proizvoda ili pak utiču na njegov nepoželjan miris. Time se produžava roka trajanja proizvoda bez ikakvog menjanja svojstava mesa.

Setite se samo mirisa pečene piletine sa krompirićima koji se širi iz rerne. Od ove piletine voda kreće na usta: spolja hrskava, a unutra mekana i sočna, to je zdrava hrana koju svi volimo! Takva piletina koja se peče, maltene, u svom saftu, hrskava spolja, a iznutra mekana i sočna, i te kako može da bude zdrava. Ako je vaš izbor domaća piletina, uz to prirodno uzgojena u Srbiji, možete biti potpuno sigurni da ste pojeli nešto pojednako zdravo, kvalitetno i ukusno.

Prave stvari treba tražiti na pravom mestu, a jedino pravo mesto za domaću piletinu je Perutnina Ptuj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima