"NEŠTO STARO, NEŠTO LEPO, PUNO USPOMENA": Vučić objavio fotografiju nedelje u okviru konkursa Najlepše domaćinstvo Srbije (FOTO)

Tanjug

18. 03. 2023. u 09:22

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji iz sela Lukavac, autorke Marije Marković.

НЕШТО СТАРО, НЕШТО ЛЕПО, ПУНО УСПОМЕНА: Вучић објавио фотографију недеље у оквиру конкурса Најлепше домаћинство Србије (ФОТО)

Foto: Instagram

- U najuži izbor za pobednika najlepšeg domaćinstva ove nedelje ušle su čak tri fotografije kuće i okućnice naše Marije Marković, svaka lepa i jedinstvena na svoj način, a mi smo se najduže zadržali baš na ovoj terasi sa pogledom na raskošne obronke valjevskog kraja - napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

- Kreativni domaćini sačuvali su od zaborava staru šivaću mašinu i tako komad istorije utkali u svoju brižno uređenu svakodnevicu. Nešto staro, nešto lepo, puno uspomena i sačuvano za one koji jesu i koji će biti deo porodice Marković.

Šta je ono u vašem domaćinstvu što vas spaja sa precima, a šta povezuje sa potomcima? Pokažite nam vaš komad raja u našoj najlepšoj Srbiji! - naveo je Vučić.

BONUS VIDEO: SEVERNA KOREJA LANSIRALA DVE BALISTIČKE RAKETE - Odgovor na manevre SAD i Južne Koreje (fotografije)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (322)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024