DOBITNIK STANA IZ PANČEVA: Preselićemo se u Beograd

Novosti online

11. 02. 2023. u 20:31

JEDAN od dobitinika stana u trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" Kristijan Cudar iz Pančeva kaže za RTS da će se sa porodicom preseliti u Beograd budući da je podstanar.

ДОБИТНИК СТАНА ИЗ ПАНЧЕВА: Преселићемо се у Београд

Foto: RTS printskrin

Cudar kaže da je supruga počela da gleda današnje izvlačenje, ali su promenili kanal da bi gledali fudbal.

Dodaje da je ubrzo počeo da mu zvoni telefon i da mu je kolega otkrio srećnu vest da je dobitnik stana u naselju "Zemunske kapije".

Kaže da je preko aplikacije poslao četrdesetak računa.

Pošto u Pančevu živi kao podstanar, kaže da će se sa porodicom preseliti u novi stan, u Beograd.

- Još ne mogu da verujem, koja je verovatnoća za dobitak. Savetujem svima da učestvuju u nagradnoj igri - zaključuje Cudar.

Pored Cudara, stan je dobila i Mina Luković iz Beograda. 

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas