ZATEČENA SAM: Ovo je Malina iz Blaca, dobitnica stana u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Novosti online

28. 01. 2023. u 20:45

MALINA Radisavljević iz Blaca jedan je od dobitnika stana u Beogradu u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Dobitnica stana je za RTS rekla da je poslala oko 200 računa i da joj je porodica pomogla u prikupljanju i skeniranju.

ЗАТЕЧЕНА САМ: Ово је Малина из Блаца, добитница стана у Београду у наградној игри Узми рачун и победи

Foto: Printskrin/RTS

Ona koja je u večerašnjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobila dvosoban stan u naselju Zemunske kapije u Beogradu, rekla je za RTS da je poslala oko 200 računa.

- Zatečena sam, trenutno sam zatečena - kratko je rekla dobitnica stana u Beogradu.

Rekla je da je sin prikupljao i donosio račune i pomagao u skeniranju, a da je i suprug instalirao aplikaciju i takođe poslao veliki broj računa.

Malina Radisavljević je poručila da će nastaviti da učestvuje u nagradnoj igri, a da će stan koji je dobila dobro doći za školovanje dece.

Drugi, jednoiposoban, stan u naselju Zemunske kapije dobio je Vladan Petrović.

(RTS)

BONUS VIDEO:

Izložba Jelene Gvozdenović Nikol u Kulturnom centru Srbije u Parizu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)