DANAS OBDUKCIJA DETETA IZ VLADIČINOG HANA: Postoji snimak iz hodnika gde je dete palo

J. S.

29. 12. 2022. u 10:44

KAKO je za "Novosti" rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu, danas će biti obavljena obdukcija deteta koje je preminulo nakon što je progutalo žir u vrtiću.

ДАНАС ОБДУКЦИЈА ДЕТЕТА ИЗ ВЛАДИЧИНОГ ХАНА: Постоји снимак из ходника где је дете пало

Foto:J.S.

- Naložili smo brojne radnje kako bismo do detalja otkrili sve okolnosti ovog događaja. Tražili smo da nam dostave kompletnu medicinsku dokumentaciju iz sve tri zdravstvene ustanove u Vladičinom Hanu, Surdulici i Nišu, kao i snimke sa kamera u vrtiću – kaže Dragan Nikolić iz OJT u Vladičinom Hanu.

Brojne priče kolaju Vladičinim Hanom o tome kako je došlo do toga da dete proguta žir, jedna od njih je i da se sve desilo dok su deca spavala, te da je mališanu drugo dete ubacilo žir u usta.

- Sve te priče su sada zaista degutantne. Istražni organi rade svoj posao, u policiji mi je rečeno da postoji snimak iz hodnika gde je dete palo. Videćemo tokom istrage i mislim da ne bi trebalo da se bavimo spekulacijama – kaže Nikolić.

U dom porodice Đokić neprestano od juče dolaze prijatelji i poznanici kako bi izjavili porodici saučešće. Telo deteta bi danas trebalo da bude dopremljeno u Vladičin Han nakon obdukcije, a dečak će biti najverovatnije sahranjen u petak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a