LOVCI PONOVO NA TERENU ZBOG CRNOG PANTERA: Snimak prekratak, vidi se veća životinja koja prebrzo trči, nemoguće je utvrditi o čemu se radi

Novosti online

27. 11. 2022. u 11:27

U TOKU jučerašnjeg dana Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine dobila je snimak meštanina sela Feketić, gde se vidi veća crna životinja kako pretrčava atar.

ЛОВЦИ ПОНОВО НА ТЕРЕНУ ЗБОГ ЦРНОГ ПАНТЕРА: Снимак прекратак, види се већа животиња која пребрзо трчи, немогуће је утврдити о чему се ради

Foto: Printskrin Youtube/Stephanie Fornoff

Lovci su izašli na teren, a kako kažu u Pokrajinskom sekretearijatu za zaštitu životne sredine snimak je kratak, životinja prebrzo trči, pa je nemoguće utvrditi o čemu se tačno radi.

Po prijemu i pregledu snimka, lovačko udruženje iz Feketića je upućeno na teren.

Prema rečima Nemanje Ivanovića, pokrajinskog inspektora za zaštitu životne sredine, do jutros nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao na prisustvo crnog leoparda, odnosno pantera.

Kako navodi, snimak je neautentičan, kratak, žviotinja brzo trči, pa je nemoguće utvrditi o čemu se radi.

Ekipe pokrajinske inspekcije, kao i palićkog Zoološkog vrta su u pripravnosti i spremne da odu na teren, ukoliko se utvrdi prisustvo opasne zveri.

Javno preduzeće "Vojvodinašume" objavilo je 10. novembra upozorenje o pojavi crnog pantera na teritoriji opštine Apatin.

Međuti, opsežnom pretragom terena nisu pronađeni tragovi koji ukazuju na prisustvo pantera.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri