MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas, prilikom obilaska lokacije na Horgošu na kojoj su pripadnici Žandarmerije i udarna operativna grupa Kikinde i Subotice priveli veću grupu migranata, da će bezbednost svakog građanina Republike Srbije i njihova imovina biti zaštićeni.

Komentari (3)

Moskva

25.11.2022. 15:47

Србија мора да уведе визе за улазак странаца са запада! Ништа ми нисмо добро од њих добили сем неморала и болештине. Сећам се времена када су озбиљни људи странци чекали у реду да добију нашу визу. У Берлину, Паризу, Риму... Требали су добар разлог и оправдање да изнесу зашто да дођу код нас. Тада смо тако а испоставиће се много боље по народ него ово када багру разну навлачимо и хвалимо се да ето имамо неке туристе. Да овде промовишемо блуд и болештину, наше девојке Турци, Швабе и пустињски цигани кји су до скоро се жвалавили са камилама да развлаче по сплавовима и хотелима и то представљамо као напредак! Хитно вратити визе за улазак у Србију да спречино овај шкарт и полусвет да овамо долази без повода. Мигранти никако, странци са запада само са визом!

Marko

25.11.2022. 19:23

Naša policija reaguje samo kada dođe do pucnjave. Pa ti migranti ne treba ni da budu tu u tim ilegalnim objektima niti da se šetaju uzduž i popreko teritorijom Srbije. Oni ulaze u zemlju na ilegalan način, pitanje je da li imaju lična dokumenta, a iza sebe ostavljaju deponiju đubreta. U Beogradu se npr. okupljaju u parkovima, spavaju na travi , a pitam se gde vrše nuždu?!. To je neprihvatljivo!. Kada ih sada policija smesti u izbeglički centar Obrenovac oni će odatle opet izaći i krenuti put šume i prema granici koju mesecima ne mogu da pređu. A kada pređu mađarsku granicu, njihova policija ih uhvati i vrati nama. Sve migrante koji dolaze iz država gde nema rata treba deportovati.