NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA: Predsednik Vučić objavio novu pobedničku fotografiju (FOTO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 09:18

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” ovonedeljnog pobednika konkursa “Naša najlepša Srbija”.

НАША НАЈЛЕПША СРБИЈА: Председник Вучић објавио нову победничку фотографију (ФОТО)

Foto: Tanjug

Autor fotografije je Vesna Smiljanić, a lokacija sa fotografije – Branešci.


- Dragi sugrađani, i ovog puta je zaista bilo teško izabrati pobedničku fotografiju, jer ste i ove nedelje oborili sve rekorde- napisao je predsednik na svom instagram profilu.

- Deseta razglednica #nasanajlepsasrbija dolazi nam sa Zlatibora i vraća nas u neka stara vremena. Raskošni zlatiborski krajolici kao da kriju staru planinsku kolibu, koja se nazire iza tradicionalnih srpskih ćilima. Tkanine prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kako se najčešće opisuju ćilimi, vešto odolevaju vremenu i trendovima i već vekovima čuvaju našu tradiciju noseći u sebi posebnu poruku, ispisanu kroz simbole mističnog značenja specifičnog za epohu u kojoj su nastali.


- U kombinaciji sa neverovatnom prirodom zlatiborskog kraja, zasigurno zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Čestitamo Vesni, a vi nastavite da nam šaljete fotografije na imejl adresu nasanajelsasrbija@predsednik.rs.- objavljeno je u potpisu fotografije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA PEŠČANOJ PLAŽI, U CENTRU HURGADE: Dobar odmor za odrasle, dobra zabava za dečicu, lepa plaža i za jedne, i za druge