POLICIJA U DVORIŠTU OTKRILA ZASADE MARIHUANE: Zatekli ga kako zaliva stabljike, pronašli municiju i oružje

V. Mitrić

09. 08. 2022. u 17:19

POLICIJA iz Zvornika pronašla je i oduzela 31 zasad biljke visine od 125 do 280 centimetara koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu marihuanu na području Srebrenice i četiri zasada biljke visine od 90 do 130 centimetara na području Bratunca. Jedna osoba je uhapšena, saznajemo u PU Zvornik.

ПОЛИЦИЈА У ДВОРИШТУ ОТКРИЛА ЗАСАДЕ МАРИХУАНЕ: Затекли га како залива стабљике, пронашли муницију и оружје

Foto: V. Mitrić

Na osnovu pretodno prikupljenih o saznanja, postupajući po akciji "Plantaža 2022", zvornički čuvari mira su pretresli stan i drugih prostorija koje koristi Srebreničanin S.M. i M.M. iz Bajine Bašte, Republika Srbija.

M.M. je uhapšen, nakon što je zatečen da u neposrednoj blizini kuće koju koristi u Bratuncu zaliva četiri zasada biljke koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Foto: V. Mitrić

Pretresom kuće i pomoćnih prostorija koje koristi M.M. je pronađeno i oduzeto 0,8 grama suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, drobilica, digitalna vaga za precizno merenje, 262 puščana metka, 8 okvira za pušku i 2 puške sa optičkim nišanima.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvo Bijeljina, koji je naložio da policajci preduzmu sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave izveštaje o počinjenom krivičnom delu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga protiv S.M. i M.M., i izveštaj o počinjenom krivičnom delu neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija protiv M.M.

BONUS VIDEO: MESTO UBISTVA U STEPOJEVCU - Nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!