KILOMETARSKE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Horgošu se čeka devet sati, a na Batrovcima sedam

Novosti online

31. 07. 2022. u 09:39

PROCENjUJE se da će oko 800.000 vozila ovog vikenda proći auto-putevima kroz Srbiju – što stranaca koji su u tranzitu, što naših državljana koji idu na odmor.

КИЛОМЕТАРСКЕ ГУЖВЕ НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: На Хоргошу се чека девет сати, а на Батровцима седам

Foto: Printskrin/AMSS

Da su gužve na putevima potvrđuje i stanje na granicama ovog jutra - najduže se čeka na Horgošu i Batrovcima.

I ovoga jutra su velike gužve na graničnim prelazima. Najveće i dalje na Horgošu gde se na prelazak mađarsko-srpske granice čeka i do devet sati.

Na Batrovcima na prelazak hrvatsko-srpske granice ukupno šest do sedam sati, a na Preševu oko sat i po.

Na Gostunu zadržavanja su do pola sata, a na Gradini samo na izlazu do 40 minuta.

Iz Agencije za bezbednost saobraćaja savetuju svima koji kreću na odmor da dobro isplaniraju put i provere stanje na granicama, da sedam dana pred put provere da li im je vozilo tehnički ispravno, da prave pauze na dva sata, da piju dovoljno vode, da voze danju i da na put kreću odmorni i zdravi.

BONUS VIDEO:

Carinici na Horgošu otvorili kofer - ne veruju ŠTA su videli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)